GSFD

GSFD (De Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening) is een vereniging die in de regio 't Gooi en omstreken actief is binnen de financiële dienstverlenong en de verzekeringsbranche in het bijzonder.

Over ons

Momenteel bedraagt het ledenbestand 85 leden.

Het meest belangrijke doel van de vereniging is overdracht en bevordering van vakkennis enerzijds, alsmede het stimuleren van vriendschappelijke verhoudingen binnen de branche.Voor beide items worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd in de vorm van lezingen, workshops en excursies.

We zoeken iedere keer weer naar een hoogwaardig en kwalitatief goed verhaal wat direct te maken heeft met onze branche of hier duidelijk raakvlakken mee heeft.

De term 'assurantie' dekt al lang niet meer de lading waar al onze leden zich mee bezig houden. Naast het pakket aan schade-, leven- en pensioenverzekeringen houden onze leden zich ook bezig met onder meer financiële planning en employee benefits.

Tevens zijn onze leden ook werkzaam in bedrijfstakken die raakvlakken hebben met onze branche zoals de accountancy en expertise- en schaderegelingsbureau's.

GSFD (De Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening) is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs en zorgt met ruim 11 zusterverenigingen voor een sluitend landelijk netwerk. Initiatieven binnen dit netwerk bieden de leden van de club(s) toegevoegde waarde op het gebied van opleidingen.

Lid worden is dus zeker het overwegen waard. Op de volgende pagina's vindt u meer informatie.

Het Bestuur

Terug