Op deze pagina vind je de door de GSFD gehouden evenementen weer makkelijk terug.

2019

Geacht GSFD lid,

Onze eerste bijeenkomst is altijd onze nieuwjaarsbijeenkomst en ook dit jaar is het gelukt om hier een mooie plek voor te vinden. 

Op donderdag 17 januari zijn wij welkom bij het intermediaircollectief DAK te Nieuwegein. DAK is voor velen onder ons reeds een bekende naam, maar na deze avond zal beslist iedereen weten wat DAK doet en kan doen.  

 

Download presentatie DAK

 

Naast dit stukje informatie heeft DAK een zeer bijzondere spreker voor ons gereserveerd. Een presentatie van Jos Burgers is gegarandeerd een bijzondere beleving die ons echt zal boeien en vermaken. Wil je een beetje weten wat ons te wachten staat, raadpleeg dan zijn website www.josburgers.nl. Of laat je gewoon verrassen straks. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje en ook dit wordt ons aangeboden door onze gastheer DAK.  

 

Download presentatie Jos Burgers

 

Natuurlijk is het belangrijkste die avond om elkaar persoonlijk de hand te kunnen schudden en de wensen uit te wisselen die bij deze periode horen, maar zoals DAK deze avond heeft georganiseerd, zijn wij er van overtuigd dat ook deze avond ons bij zal blijven als een interessante start van een nieuw jaar van onze assurantieclub.    

Om het in eigen huis te kunnen ontvangen heeft DAK een plafond gegeven aan het aantal deelnemers. Deze is met 50 personen gelukkig zeer royaal, maar het zijn er wel minder dan het aantal leden dat we hebben. Daarom hebben we in het bestuur afgesproken dat aanmeldingen in volgorde van binnenkomst zullen worden genoteerd en uiteindelijk dan toch het maximum zal worden gerespecteerd. Dus vol is vol. Maar nogmaals uit ervaring weten we dat we een heel eind komen met dit aantal. Voor de hand liggend hebben wij besloten om voor deze avond geen introducees te accepteren.   

Het programma ziet er als volgt uit:   

 • 17.30 – 18.00 uur : inloop en ontvangst
 • 18.00 – 18.10 uur : opening en welkom
 • 18.10 – 18.45 uur : Yellowtail i.s.m. Hypotheekplatform
 • 18.45 – 19.15 uur : DAK Volmacht en overige DAK diensten
 • 19.15 – 20.00 uur : spreker
 • 20.00 – 21.00 uur : hapje en drankje

Plaats van handeling:  

4e etage kantoor DAK 

Marconibaan 57

Nieuwegein 

We zien er naar uit om elkaar hier persoonlijk te kunnen begroeten. Schrijf je vooral tijdig in om zeker te zijn van je plekje. Zoals altijd kun je dit doen op onze site.

Rest ons nog je hele mooie kerstdagen toe te wensen en een hele mooie jaarwisseling. 

Je bestuur van de GSFD

 

 

 

Aanmelden

 

Geacht lid, 

We gaan het nieuwe jaar beginnen met een interessant onderwerp voor onze eerste lezing na onze bijzondere nieuwjaarsreceptie bij DAK.

Op donderdag 21 maart zal de heer Cisco Medeiros da Palma Barão ons meenemen in de voortschrijdende provisie transparantie. De heer Barão is een bekend spreker in onze assurantie industrie en heeft veel ervaring in diverse dienstverlenende en ondersteunende bedrijven.

Hoe onze toekomst er gaat uitzien als provisie transparantie zijn effect heeft gehad weet hij als geen ander neer te zetten en ons verder duidelijk te maken

Wij zullen deze presentatie organiseren bij een andere vestiging van het ons bekende Sherpa. Dit keer zal het de locatie Eikenlaan 4 te Eemnes zijn waar we verzamelen. Dit is voor ons een makkelijke en goedkope oplossing met alle faciliteiten beschikbaar. De Eikenlaan is een zijstraat van de meer bekende Wakkerendijk in Eemnes en het makkelijkst te bereiken vanaf de Baarnse kant. 

Even alle belangrijke gegevens op een rijtje. 

 • Locatie: Sherpa  - Eikenlaan 4 - Eemnes (3755 CP)
 • Ontvangst : 17.30 uur
 • Aanvang lezing: 18.00 uur
 • Aanvang buffet: 19.30 uur
 • Einde: 21.30 uur  

Wij kijken uit naar een boeiende lezing die ons de nodige input zal bezorgen om na te denken over de ontwikkelingen in de toekomst en ons hier ook op zal voorbereiden. 

Het zou leuk zijn om deze sessie weer met een grote groep te kunnen beleven. En zoals altijd vernemen we heel graag bijtijds van je aanwezigheid. 

Hopelijk tot donderdag 21 maart. 

 

Hartelijke groet, 

Je bestuur van de GSFD

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Geacht lid van de Gooische,

Op dinsdag 7 mei a.s. hebben we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. 

AgendaNotulenBijeenkomstenContributieKasverslag

 

In het programma is het onze bedoeling jullie mening te vragen over een aantal wijzigingen die het mogelijk maken om in kleinere groepen van ‘gelijk gezinde’ een groter interactie te ontwikkelen en daarmee een grotere betrokkenheid van leden te bereiken. Uiteraard is het van belang om daarbij de stem van zo veel mogelijk leden te betrekken en wordt daarom een ieders aanwezigheid zeer op prijs gesteld.

Aansluitend op onze ALV hebben we een presentatie met als onderwerp ‘moeilijk verzekerbare risico’s. Deze presentatie wordt verzorgd door ons lid Bert Sonneveld die in het dagelijks leven manager marketing en acceptatie bij De Vereende is.

 

Even de belangrijke gegevens op een rijtje:

Datum: dinsdag 7 mei 2019

Locatie: De Krachtcentrale, Havenstraat 76, 1271 AG Huizen

 

 Het programma ziet er als volgt uit:

 •  17.30 uur ontvangst
 • 18.00 uur aanvang ALV
 • 18.45 uur presentatie 'Hoe om te gaan met moeilijk te verzekeren risico's'
 • 19.30 uur aanvang buffet
 • 21.45 uur einde

Aanmelding:

Graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 20 april.

Gezien de inhoud en het belang van het programma, rekenen we op je komst! 

 

Namens het bestuur

vriendelijke groet,

 

Wim Maas

Aanmelden

 

Geacht lid,

Uiteraard organiseren we ook dit jaar weer onze traditionele BBQ. Met het succes van het afgelopen jaar zal je niet verbaasd zijn, dat we proberen dit succes een herhaling te geven.

Kortom; zelfde stek en zelfde formule (dus weer die slager aan de BBQ met z’n bijzondere producten).

Ook de locatie is dus wederom SHERPA. Met mooi weer het buitenterrein en als het tegenzit kunnen we ons terugtrekken in het gebouw. Laten we de vingers gekruist houden.

Als datum is gekozen dinsdag 25 juni.

Natuurlijk hopen we dat we hier een grote groep leden gaan ontvangen en het helpt ons beslist bij de organisatie als je zo spoedig mogelijk je deelname bevestigt.

Hieronder nog even de belangrijke gegevens:

 • Datum: dinsdag 25 juni
 • Locatie: Sherpa – ’t Gein – Zandheuvelweg 4 - Baarn
 • Aanvang vanaf 17.30 uur, eten op de gril 18.00 uur, slot 21.30 uur
 • Aanmelding: graag via www.g​sfd.nl

Leuk je te zien als het lukt.

 

Hartelijke groet,

 


Je bestuur van de GSFD

Dinsdag 27 augustus 2019 - Lezingen van Ruud van Bommel en Annemieke Postma GEANNULEERD!!!

Aanmelden

 

Geacht lid,

Een door de actualiteit en bijzondere inhoud zeer waardevolle komende bijeenkomst van de GSFD op dinsdag 27 augustus. Met bijzondere sprekers. Ruud van Bommel van het Bureau DFO zal spreken over de wijzigingen in het Nationaal Regime. De recente wijzigingen in de wetgeving en het daarop gerichte beleid van de AFM stelt de adviseur voor relevante keuzes. Annemieke Postema brengt haar persoonlijke ervaringen met de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering in om te komen tot aanbevelingen voor de adviespraktijk.

 

Ruud van Bommel verleent al ruim tien jaar bij Bureau DFO als consultant diensten op het gebied van Wft en bedrijfsvoering. Door zijn jarenlange praktijkervaring en kennis van de markt, tevens opgedaan bij assurantiekantoren en brancheorganisaties, is Ruud uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de positie van de deelnemers van zijn workshops. Waarmee met zijn bijdrage een handreiking wordt gegeven om te komen tot de meest juiste besluitvorming tussen de mogelijkheden en met de actualiteit van het Nationaal Regime en de MiFiD II.

 

 

 

Annemieke Postema is gespecialiseerd in AOV-advies en heeft het afgelopen jaar zelf ervaren hoe het is om niet te kunnen werken. Door een hersenbloeding raakte ze plotseling halfzijdig verlamd. Na een kort verblijf op de braincare-afdeling in het ziekenhuis ging ze naar een revalidatiecentrum, waar ze zich alle dagelijkse handelingen opnieuw heeft aangeleerd. Inmiddels kan ze bijna alles weer en werkt ze fulltime, ondanks enkele fysieke ongemakken. Haar positieve instelling, gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en verwondering vormen de rode draad in haar verhaal. Ook geeft ze nuttige tips voor AOV-adviesgesprekken en de omgang met patiënten.

Verdere informatie:

 • Plaats van handeling: Bureau DFO, De Wel 14-16, 3871 MV Hoevelaken.
 • Ontvangst vanaf 17.30
 • Eerste lezing, Ruud van Bommel: 18.00 uur
 • Tweede lezing, Annemieke Postema: 18.45 uur
 • Vragen en afsluiting spreekbeurten
 • Buffet: 19.30 uur
 • Afsluiting


Je bestuur van de GSFD

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Beste leden,

We hebben voor donderdag 24 oktober 2019 een bijzondere spreker weten te boeken.

De alom bekende Theo Gommer! Voor wie hem niet kent: Mr. J. Theo Gommer MPLA is bekend als een exclusieve pensioenspecialist en pensioen advocaat. Daarnaast is hij managing partner bij Gommer Pensions Group / Gommer & Partners Pensioen Advocaten.

 

 

De heer Gommer vertelt ons over de actualiteiten die samenhangen en voortkomen uit het Pensioenakkoord2022. Een onderwerp dat ons allemaal direct raakt; enerzijds raakt het ons met betrekking tot onze professionele pensioenadvies praktijk, en anderzijds raakt het ook onze eigen (pensioen) toekomst.

De betekenis en inhoud van het Pensioenakkoord2022 wordt ons op donderdag 24 oktober in een pakkende lezing uit de doeken gedaan. Zorg dat je erbij bent: voor je praktijk en voor jezelf!

Wij, als bestuur van de GSFD, zijn er trots op dat we deze goeroe op pensioengebied hebben kunnen boeken en we hopen dat jullie er allemaal bij zijn!

Locatie: Eetgelegenheid Dickens in Huizen

 • Inloop vanaf 17.30 uur
 • Spreker vanaf 18 uur
 • Buffet vanaf 19.15 uur
 • Afgelopen om 21 uur

Tot ziens de 24e!

Bestuur GSFD

Download hier de presentatie

 

Aanmelden

 

2018

Dierbaar lid van de GSFD,

Met in het achterhoofd een zeer mooie en indrukwekkende nieuwjaarsbijeenkomst vorig jaar bij Monuta en de lezing die we hier kregen omtrent de MH17, hebben we wederom gezocht naar een bijzondere locatie en een interessante boodschap. We denken dat we weer een mooie gelegenheid gevonden hebben.

Iets later dan gewoonlijk, maar daardoor buiten alle drukte, zijn wij op donderdag 1 februari te gast bij Scildon, de nieuwe naam van Legal & General.
Hoogtepunt deze avond zijn twee presentaties die zeer uiteenlopen, maar beide een interessant thema hebben.

 

De eerste gastspreker zal toelichting geven op de activiteiten van SHERPA. Een organisatie die op bijzondere wijze mensen ondersteunt met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Duidelijk niet direct een ‘financiële' dienstverlener, maar wel een dienstverlener met een mooi doel, die zich graag aan ons wil presenteren.

 

Als tweede spreker hebben we niemand minder dan de heer Jurjen Oosterbaan die op deskundige wijze ons de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal duidelijk maken. Hier zullen we allemaal mee te maken hebben en hiervan kennis nemen is een must.

Het programma heeft het navolgende schema.

 

 • 17.00 uur ontvangst
 • 17.30 uur welkomstwoord van onze gastheer de heer Theo Krins van Scildon
 • 17.45 uur presentatie SHERPA
 • 18.15 uur de heer Jurjen Oosterbaan over de AVG
 • 19.00 uur het Scildon buffet
 • 21.00 uur huiswaarts

Datum en plaats van handeling

 • Donderdag 1 februari 2018 vanaf 17.00 uur
 • Kantoor Scildon, Laapersveld 68
 • 1213 VB Hilversum

Parkeren kan beperkt voor de deur en anders in de directe omgeving.

 

Download

Presentatie AVG


Aanmelden

Graag weer zo spoedig mogelijk via onze website: AANMELDEN

Het bestuur van de GSFD wenst u een goede jaarwisseling. Wij hopen dat we 1 februari met een groot aantal leden weer een mooie bijeenkomst samen hebben.


Namens het bestuur,
Wim Maas
Voorzitter Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

Aanmelden

 

Inmiddels heeft z’n een leuke groep aangemeld voor onze stellingenavond. De avond heeft drie discussiethema’s, te weten:

 • provisietransparantie is een gevaar voor de branche
 • met onrendabele klanten moet je wat doen
 • de AVG moet je niet te serieus nemen

Even alle belangrijke gegevens op een rijtje:

Datum: woensdag 21 maart
Aanvang: vanaf 17.30 inloop en 18.00 start programma

Locatie:

Restaurant Dickens
Havenstraat 315 - 1271 GD Huizen

Parkeren: voor de deur

Programma:

 • aanvang vanaf 17.30 uur
 • start programma 18.00 uur
 • drie discussies van elk 20/25 minuten
 • samenvatting 19.15 uur
 • borrel en maaltijd 19.30 uur

Graag tot woensdag 21 maart.


Namens het bestuur

vriendelijke groet

Wim Maas

 

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Zoals eerder aangekondigd: we hebben onze ALV gepland op maandag 23 april.

Een belangrijke vergadering, want er zwaaien twee bestuursleden af en we moeten er dus beslist nieuwe bij hebben. Dringende oproep! Je kunt je beschikbaarheid nog kenbaar maken, zodat we de 23e de beste keuze kunnen voordragen. Een belangrijke voetnoot hierbij is dat we invulling zoeken voor een bestuurslid die onze administratie zal onderhouden.

Wil je meer informatie over de taken als bestuurslid, neem dan contact op met ondergetekende of met Connery. Je bereikt ons het makkelijkst via info@gsfd.nl.

Na de ALV geven onze nieuwe leden van De Haan Advocaten & Notarissen hun visie en missie over letselschade anno nu. In een korte presentatie zetten zij uiteen wanneer het intermediair de waarde van hun specialisten kan inzetten. Dus grijp deze gelegenheid aan om hierover meer te weten te komen (en om onze nieuwe leden Gerard van den Berg en Sigriet Jongstra te leren kennen).

 

Downloads

 

Even alle belangrijke gegevens op een rijtje:

Datum: maandag 23 april 2018

Aanvang: vanaf 17 uur inloop

Locatie:

Restaurant Dickens

Havenstraat 315 - 1271 GD Huizen

Parkeren: voor de deur

Aanmelden:

Graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 20 april via mail naar info@gsfd.nl of button hieronder.

Programma:

 • 17 uur ontvangst
 • 17.30 uur ALV
 • 18.30 uur Lezing Letselschade
 • 19.30 uur diner/buffet
 • 21 uur einde

Graag tot maandag 23 april!

Namens het bestuur

vriendelijke groet

Wim Maas

Aanmelden

 

Aanmelden

Geacht lid,

Wij weten inmiddels allemaal van de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Tijdens onze nieuwjaarsreceptie heeft Jurjen Oosterbaan van DFO een beknopte presentatie gegeven van wat er op ons af komt. Dit valt niet te onderschatten en is per 25 mei operationeel. Dan is de AVG officieel van kracht.

Helemaal niets doen is beslist geen optie, maar wat je nu precies wel moet doen en hoe je dit moet gaan aanpakken, zal voor velen van ons beslist een zorg zijn.

Gezien het effect op elk financieel advieskantoor heeft het bestuur besloten de heer Oosterbaan uit te nodigen om ons nader te informeren, maar nu nadrukkelijk op praktische wijze. Dit is gelukt en staat op onze agenda voor 15 mei.

Zijn presentatie zal aanmerkelijk uitgebreider zijn en duurt ongeveer 2 uur en zal onder meer de navolgende punten omvatten: 

 • Wanneer is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing?
 • En wat brengt de nieuwe Europese AVG en de Uitvoeringswet AVG?
 • Welke privacy-risico’s zijn er en hoe beheers ik deze?
 • Wat zegt de rechtspraak over ‘privacy op de werkvloer’?
 • Wie is er aansprakelijk voor het niet naleven van de Wbp?
 • Wat betekenen de (nieuwe) cookieregels voor de website van mijn onderneming?

Bijzonder in deze presentatie is vervolgens dat elke deelnemer nauwkeurig komt te weten welke maatregelen hij binnen zijn kantoor dient te nemen. Dit wordt ondersteund door modeldocumenten. Deze modellen en bijbehorende documenten hebben bij DFO een commerciële waarde van 62,50 euro ex BTW.

Met de ontvangen modellen is het in elk geval eenvoudiger om met de navolgende punten op te trekken:

 • AVG model informatie verzamelen persoonsgegevens
 • Voorbeeldbrieven inzage persoonsgegevens
 • Verwerkersovereenkomst AVG
 • Register verwerkingen persoonsgegevens
 • Checklist voor informatiebeveiliging en voorkomen datalekken
 • Protocol meldplicht datalekken

Het bijwonen van deze avond zal elk lid de mogelijkheid geven, zijn stappenplan concreet te maken en hiermee te kunnen aantonen dat je actief bezig bent om het onderwerp ‘privacy’ op een gestructureerde manier te regelen. 

Wij zijn trots op het feit dat we de kans krijgen om u voor de werkelijke ingangsdatum van de AVG op zeer praktische wijze te kunnen informeren.

Even de belangrijke gegevens op een rijtje:

Datum    : dinsdag 15 mei

Locatie   :  Sherpa ’t Gein - Diezelaan te Baarn

Dit is voor ons een nieuwe locatie. Vanaf de A1 neem je de afslag Soest / Baarn. Onderaan de afslag ga je rechtsaf (Zandheuvelweg). Na circa 1.500 m. (bij de stoplichten) ga je weer rechtsaf. Je rijdt dan het terrein op van ‘Woonwijk Eemeroord’. Volg de borden ’t Gein. Na circa 700 m. herken je ’t Gein aan het pyramide dak.  

Parkeren: rechts naast ’t Gein ligt het zwembad met voldoende parkeerplaatsen.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • 17.00 uur ontvangst
 • 17.30 uur aanvang presentatie
 • 18.30 kleine pauze
 • 19.30 uur aanvang buffet
 • 21.30 uur einde

Aanmelden:

Graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 10 mei a.s. !

Namens het bestuur 

Vriendelijke groet,

Wim Maas

 Aanmelden

Aanmelden

 

Geacht lid,

Zoals eerder aangekondigd hebben we dit jaar weer onze traditionele BBQ.

Vorig jaar hebben we deze laten samengaan met de viering van ons jubileum. Laten we hopen dat we dit jaar net zo gelukkig zijn met het weer.

 


De BBQ zal dit keer plaatsvinden op de locatie van Sherpa en de datum die inmiddels is gekozen is woensdag 4 juli. Bij Sherpa hebben we twee mogelijkheden, die afhankelijk van het weer gekozen kunnen worden en ons de garantie geven dat het sowieso een feest gaat worden. 

Zoals altijd weer graag jullie aanmelding via onze website en in verband met de voorbereidingen graag zo vroeg mogelijk. 

Uiterlijk aanmelden voor 25 juni !

Hieronder nog even de belangrijke gegevens: 
Datum: woensdag 4 juli
Locatie: Sherpa – ’t Gein – Zandheuvelweg 4 - Baarn 
Aanvang vanaf 17.00 uur, eten op de gril 17.30 uur, slot 22.00 uur

Wij zien er naar uit dat we dit weer met een hele mooie grote groep gaan beleven en hopen dat je er bij bent. 

Hartelijke groet,


Je bestuur van de GSFD

 

 

 Aanmelden

Aanmelden

 

Geacht Lid,

 

Op de 3e dinsdag in september, op Prinsjesdag, gaan wij vernemen wat ons in de komende regeerperiode te wachten staat.

Ook dit jaar hebben wij gemeend dat dit een mooi onderwerp is voor één van onze lezingen.

Wij zijn enthousiast te kunnen berichten dat ons lid Raymond Mars van Interfin Opleidingen het op zich wil nemen om ons de uit Prinsjesdag voortvloeiende actualiteiten duidelijk te maken. In deze presentatie zal tevens ruim aandacht worden gegeven aan de wijzigingen inzake het huwelijksvermogensrecht.

Kortom, dit wordt weer een avond dat wij serieus gaan werken aan kennis en actualiteiten.

Er is een heel kleine uitdaging: Recent ontving je de uitnodiging voor het jubileumfeest van de Federatie op donderdag 11 oktober. Toevallig valt dit ook in de week van onze bijeenkomst want deze staat gepland op dinsdag 9 oktober. Het wordt dus een leuke drukke week.

Voor onze bijeenkomst hebben we weer gekozen voor de locatie bij Sherpa (de pyramide)

Weer even alle belangrijke gegevens op een rijtje:

Datum: dinsdag 9 oktober 2018

Locatie: Sherpa – ’t Gein – Zandheuvelweg 4 - Baarn 

Aanvang: vanaf 17.00 uur

Aanvang lezing: 17.30 uur

Aanvang buffet: 18.45 uur

Einde: 21.30 uur  

Graag aanmelden via onze website: http://www.gsfd.nl/aanmelden/

Gezien de inhoudelijkheid van ons programma, zien we uit naar een leuke opkomst en hopen wij dat jij er ook bij bent.

 

Vriendelijke groet,

Je bestuur van de GSFD

 

 Aanmelden

Meer informatie

 

 

Wij als GSFD zijn lid van onze landelijke overkoepelende organisatie de Federatie van Assurantieclubs.

Dit jaar bestaat de Federatie 70 jaar en dit wordt op bijzondere wijze gevierd.

Deze jubileum viering is toegankelijk voor alle via de clubs aangesloten leden en het leukst is het natuurlijk om dit met een groepje GSFD-ers samen bij te wonen.

De viering vindt plaats op donderdag 11 oktober en de locatie die hiervoor werd gekozen, is het prachtige wijnhuis Robbers & van den Hoogen (zie www.robbersenvandenhoogen.nl)  aan de Velperweg 23 in Arnhem.

Het programma begint dan om 16.30 uur, met een welkomstwoord om 17.00 uur. Daarop zal een gevarieerd en boeiend programma uiteindelijk leiden naar de wijnproeverij en aansluitend een heerlijke maaltijd. Vanaf 21.00 uur zullen we zelfs een uurtje kunnen luisteren naar ‘toekomstmuziek’. Omstreeks 22.00 uur wordt een afsluiting voorzien.

Aanmelden

Nogmaals, dit is al een leuke gebeurtenis om te bezoeken, maar hij wordt nog leuker als we hier als GSFD goed vertegenwoordigd zijn.  

 

Met hartelijke collegiale groet,

Het bestuur van de GSFD

 

 

Meer informatie

 

Voor iedereen die 1 september niet kon helpen en voor iedereen die graag weer wil helpen!

Wie helpt er mee om de cliënten van Sherpa een onvergetelijk kerstdiner te bezorgen?

Naast dat er cliënten wonen op de Woonwijk Eemeroord zijn er ook dagbestedings- & werkmogelijkheden voor cliënten van Sherpa in deze woonwijk. De cliënten van de dagbesteding op de IJssel hebben allemaal een verstandelijke en lichamelijke beperking. Over het algemeen is het niveau lager dan de cliënten die op de bbq afgelopen 1 september aanwezig waren. 

Voor deze doelgroep wil Sherpa graag een kerstdiner organiseren waarbij het gezellig samenzijn en met elkaar genieten uiteraard voorop staat. Om dit voor elkaar te krijgen zijn tal van extra handen heel erg wenselijk om het tot een onvergetelijk avond te maken. 

 

 

Een groep vrijwilligers van de ABN-AMRO (en misschien ook nog ASR) komt overdag om te helpen met de voorbereidingen en het nodige entertainment voorafgaand aan het diner. Deze groep gaat eind van de middag - voordat het diner begint-  weer weg en het zou fantastisch zijn als de GSFD met een groep vrijwilligers het stokje zou kunnen overnemen, zodat ook de begeleiders zelf zoveel mogelijk mee kunnen genieten met hun cliënten en hen de nodige zorg bij het eten kunnen leveren.

Voornaamste taken zijn de gasten leuk ontvangen en bedienen tijdens het kerstdiner. En hoe leuk zou het zijn als er iemand de kerstman zou willen spelen (Joost?)!  Voor het nodige overige entertainment wordt gezorgd.

Na afloop van het diner zijn er ook extra handen nodig om de cliënten weer naar hun woongroep te brengen op het terrein en ruimen we gezamenlijk weer alles op.

 

Wanneer?                     Dinsdag 18 december

Waar?                           Locatie ’t Gein in woonwijk Eemeroord te Baarn

Tijden?                         16.30 uur – 21.00 uur (kerstdiner start om 17.00 uur)

Kledingvoorschriften?     Indien mogelijk de bediening in ‘traditionele zwart-wit kleding’ met een vleugje kerst!

 

Er zullen ongeveer 125 personen op het diner aanwezig zijn dus hoe meer hulp, hoe beter!

Meld je zelf (en een ieder die ook wil helpen) aan bij Kundike Verslijen!

Voor 19 november aanmelden via mail:

k.versleijen@sherpa.org 

 

Groeten,

je bestuur gsfd

 

Aanmelden

 

Geacht lid,

Op donderdag 22 november hebben we onze laatste bijeenkomst voor dit jaar gepland.

Het onderwerp voor deze avond is eerder bij ons aan de orde geweest. We zullen deze avond besteden aan het fenomeen cyber risico’s.

De eerdere sessie die we gehad hebben was beslist bijzonder te noemen. Dit keer zullen de heren Joey Roelofs en Rick Boerebach van More Than Investigation B.V. (een particulier recherche bureau met multidisciplinaire forensisch deskundigen en daarmee ook experts in de beveiliging tegen hacken en vergelijkbare digitale technieken - www.morethaninvestigation.nl -) ons duidelijk maken dat er werkelijk veel mis is en hoe lastig het is om zaken goed te beveiligen. De niet-bestaande grenzen van de digitale wereld zullen op onverwachte en toch realistische wijze in uw beleving worden gebracht.

De reden om wederom voor dit onderwerp te kiezen is ook gelegen in het feit dat de markt behoorlijk is bijgetrokken en het verzekeren van deze risico’s nu goed mogelijk is. We hebben besloten om de presentatie niet vanuit een maatschappij te laten gebeuren, maar meer algemeen als een goede toelichting om de mogelijkheden in de assurantiemarkt benaderbaar en praktisch hanteerbaar te maken. 

Even belangwekkend dan de mannen die ons duidelijk maken dat bijna niets meer veilig is, zal Maarten de Jonge cyber expert bij Aon Cyber Solutions ons meenemen in deze ontwikkelingen en ons vertellen hoe hier mee kan worden omgegaan.

We zijn er van overtuigd dat ook deze avond leerzaam en indrukwekkend zal zijn, maar ook voldoende informatie geeft om onze klanten verder te begeleiden en te adviseren.

Weer even alle belangrijke gegevens op een rijtje: 

 • Datum: donderdag 22 november 2018
 • Locatie: Eetgelegenheid Dickens – Havenstraat 315 - Huizen
 • Ontvangst : 17.30 uur
 • Aanvang lezingen: 18.00 uur
 • Aanvang buffet: 19.15 uur
 • Einde: 21.45 uur  

Laten we er samen een mooi moment van maken om ons jaar als GSFD af te sluiten.

Vriendelijke groet, 

Je bestuur van de GSFD

 

Aanmelden

 

2017

Aanmelden

 

 

Geacht lid,

 
Traditiegetrouw heeft de GSFD haar Nieuwjaarsbijeenkomst bij een dierbare marktpartij. Wij zijn er trots op dat dit keer Monuta Uitvaartverzekeringen, al sinds jaren een trouw sponsor van onze vereniging, als gastheer wil optreden en ons de gelegenheid geeft om bijeen te komen in haar faciliteit te Bussum.
 
Bijzonder is de lezing / presentatie die we zullen ontvangen. Monuta heeft in het dossier MH17 een coördinerende rol gehad en hoe treurig dit moment ook was, hier is achteraf een boeiend verslag over te geven. De heer Hans Bleijerveld, directeur bijzonder uitvaarten bij Monuta zal ons hierover vertellen.  
 
Ook bijzonder is dat we onze receptie hebben opengesteld voor regio collega’s in het bestand van Monuta. Zij zullen worden uitgenodigd om zich via onze site aan te melden. Wellicht is dit een uitstekend moment om toekomstige nieuwe leden te ontmoeten..
 
Reserveer dinsdag 17 januari 2017 in je agenda en meld je aan!
 
Aanmeldingen kan tot 10 januari 2017!
 
Let op: zonder aanmelding kunnen wij je entree niet garanderen!    
 
Datum en plaats van handeling:
Dinsdag 17 januari 2017, vanaf 17:30 u.
Monuta De Jager, Nieuwe Hilversumseweg 59, 1406 TR Bussum
                           
Het programma:
17:30 u:            Aanvang ontvangst bij Monuta
18:00 u:            Opening en introductie door de voorzitter
18:20 u:            Gastspreker de heer Hans Bleijerveld van Monuta
19:20 u:            Dank aan gastspreker en afsluiting
19:30 u:            Dinerbuffet, deels aangeboden door onze gastheer
21:00 u:            Einde nieuwjaarsbijeenkomst
 
We zien uit naar een mooie bijeenkomst en hopen je op 17 januari met een groot aantal leden te kunnen ontmoeten.
 
Het bestuur van de GSFD wenst u alvast een goede jaarwisseling.
 
Namens het bestuur:
Wim Maas
voorzitter Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening  

 

 

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Geacht lid van de Gooische,

Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 29 maart 2017.
Op korte termijn sturen wij je de agenda en bijbehorende stukken toe. Gezien het gewicht van een aantal onderwerpen rekenen wij op jullie aanwezigheid.

Direct na de ALV krijgen we een presentatie die ons een nieuwe of minimaal een actuele dimensie zal geven in ons vakgebied. Deze presentatie wordt verzorgd door de heren Robert Kuijpers en Marcel Bezemer van b2bsure (www.b2bsure.nl).

 

Rode draad in deze presentatie is, dat het regulier sluiten van een verzekeringspolis om de risico’s van onze klanten veilig te stellen op afzienbare termijn niet meer voldoende zal zijn.
Naast het duidelijk maken van deze ontwikkeling, zullen zij ook aangeven welke mogelijkheden er zijn om oplossing te geven.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 uur ontvangst
17.30 uur aanvang ALV
18.30 uur lezing risico management
19.30 uur aanvang buffet
21.30 uur einde

Plaats van handeling:
Eetgelegenheid Dickens

Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Routebeschrijving: Klik hier

Nogmaals, gezien het belang van het programma, waar onder meer onze secretaris José Prins haar taken zal neerleggen, rekenen we op jullie komst. Reserveer woensdag 29 maart 2017 in je agenda en meld je aan!

Presentatie Powerpoint

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de GSFD

Wim Maas

 

Aanmelden

Geacht lid van de GSFD,

 

We zijn er trots op wederom een interessante lezing te kunnen aankondigen.

Op donderdag 1 juni zal de ons goed bekende Anita Hol een presentatie verzorgen over het onderwerp aansprakelijkheid en hierin royaal stilstaan bij specifiek bestuurders aansprakelijkheid en andere vormen van bijzonder aansprakelijkheden, waaronder milieu aansprakelijkheid en het aansprakelijkheidsrisico van bijzondere vlieg- en voertuigen.  

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur ontvangst
17.30 uur aanvang lezing


Plaats van handeling:
Eetgelegenheid Dickens

Havenstraat 315
1271 GD Huizen
Routebeschrijving: Klik hier

 

Presentatie:  download

 

Onze volgende bijeenkomst zal in het teken staan van onze jubileum viering, maar natuurlijk is het leuk elkaar hier voor de aanvang van de zomer met een grote groep te treffen.  

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van de GSFD

 

 

Geacht lid van de GSFD,

 

Na een zeer geslaagd jubileum feest in het begin van deze maand, nodigen wij je uit voor onze volgende bijeenkomst op donderdag 26 oktober a.s.

Dit keer zullen twee leden de presentaties verzorgen.

Raymond Mars, directeur en oprichter van RegisterExecuteur, zal ons beknopt op de hoogte brengen van de wetenswaardigheden rond nalatenschappen. Het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen is werk in uitvoering en bij uitstek een taak voor de financieel adviseur met een maatje meer.

En Arwin Karssemeijer van Karssemeijer Expertise zal ons duidelijk maken wat de rol is van een contra expert bij schade en wanneer deze dienst nadrukkelijk gewenst is. Arwin heeft de afgelopen weken gewerkt in de Caraïben en in het bijzonder op Sint Maarten en zal deze unieke ervaring gebruiken als praktijkvoorbeeld.

Al met al een avond waar we beslist wat gaan opsteken.

 

De belangrijke gegevens bij elkaar:

Datum: donderdag 26 oktober

Aanvang: vanaf 17.30 ontvangst en 18.00 uur aanvang programma met afsluitend dinerbuffet   

Locatie: Restaurant Dickens op de Havenstraat 315 te Huizen

Parkeren: voor de deur

Opgeven: via onze website www.gsfd.nl

 

Natuurlijk ontvangen we je aanmelding weer graag zo spoedig mogelijk.

 

Leuk elkaar weer te zien !

 

Vriendelijke groet,

 

Het bestuur van de GSFD

 

Downloads

- Contraexpertise Sint Maarten

Voorbereiden en afwikkelen nalatenschappen

2016

Aanmelden

 

Op donderdag 21 januari 2016 organiseert de GSFD de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

 

Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat wij De Generali Verzekeringsgroep te Diemen bereid hebben gevonden om als Gastheer op te treden.

 

 

 

Programma

17.30 uur ontvangst

18.00 uur opening Voorzitter

18.15 uur aanvang programma (volgt)

19.30 uur buffet

21.30 einde

 

Locatie

Generali Nederland, Diemerhof 42, 1112 XN Diemen (T. 088-6680000)

 

Routebeschrijving

Google Maps

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

 

Beste leden van de Gooische,

Hierbij nodigen wij alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 21 maart 2016. In verband met het nieuw te kiezen bestuur rekenen wij op de aanwezigheid van al onze leden!!

Direct na de ALV vindt er een presentatie plaats over de NEN normen. Gepresenteerd door Robert Hendriks van Parkstad inspecties en Parkstad energienormen. Op veel brandverzekeringen staat vaak onterecht een NEN clausule. Deze kan verstrekkende gevolgen hebben bij schade!

Wil je hier alles over weten? Kom dan naar deze bijeenkomst. 

 

Download hier de presentatie!

 

Programma

17.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang ALV

18.30 uur lezing NEN normen

19.30 uur eten

21.30 uur einde

 

Plaats van handeling:

The Upper Deck

IJsselmeerweg 100

1411 DL Naarden

 

Nogmaals, gezien het belang van het programma rekenen wij op uw komst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bob van den Berg

Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

 

 

Bijzonderheden:

* The Upperdeck beschikt over gratis en betaalde parkeerplaatsen (voor eigen kosten).

* Datum, plaats en programma onder voorbehoud. Voor juiste informatie zie definitieve uitnodiging.

 

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Beste leden van de GSFD,

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de bijeenkomst op maandag 18 april a.s.

Naast de Bijzondere Algemene Ledenvergadering (w.o. verantwoording jaarstukken 2015 en benoeming nieuwe kascommissie) organiseert de GSFD twee korte lezingen.

Ir. Ruud van Herpen (verbonden aan TU Eindhoven) zal ons bijpraten over zijn baanbrekend onderzoek over de brandgevaar verhogende factoren van de diverse accu’s in smartphones, lap-tops tot en met opslag van zelf opgewekte stroom (zonnecollectoren). Het is nog te vroeg om te peilen hoe verzekeraars hiermee om zullen gaan. Maar u bent alvast gewaarschuwd.

Aansluitend zal Mark de Bruijn van Obvion ons een briefing geven over de nieuwe Europese richtlijn voor hypotheken; de Mortgage Credit Directive (MCD). Voor onze hypotheekadviseurs van essentieel belang. Om de lezing optimaal interactief te maken, ontvangen wij graag omgaand jullie eventuele vragen over de MCD. Maakt u hiervan gebruik dan graag uw e-mail zenden aan info@gsfd.nl o.v.v. “Vragen MCD lezing 18 april 2016.”

In verband met de BALV en de actualiteit van beiden onderwerpen rekenen wij ook deze avond op de aanwezigheid van al onze leden!! 

 

Programma

17.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang BALV

18.00 uur lezing Ir. Ruud van Herpen (brandgevaar accu’s)

19.00 uur lezing Mark de Bruiijn (MCD)

19.30 uur eten

21.30 uur einde

 

Plaats van handeling:

The Upper Deck

IJsselmeerweg 100

1411 DL Naarden

 

Nogmaals, gezien het belang en diversiteit van het programma rekenen wij op uw komst!

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van GSFD

Wim Maas

Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

 

Huishoudelijke mededeling:

Parkeren bij The Upper Deck is kosteloos op het ‘2e’ parkeerterrein (even doorrijden richting A6, ofwel na de bocht direct rechts). Direct parkeren bij ingang The Upper Deck (slagbomen) kan ook, maar is voor eigen rekening.

 

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

 

Traditie getrouw verzorgt de GSFD voor haar leden de jaarlijkse BBQ.

 

Programma

17.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang programma

19.30 uur eten

21.30 uur einde

 

 

Locatie

The Upperdeck

IJsselmeerstraat 100

1411 DL NAARDEN

Tel. 035 – 751 55 75 http://www.theupperdeck.nl

 

Bijzonderheden:

* The Upperdeck beschikt over gratis en betaalde parkeerplaatsen (voor eigen kosten).

* Datum, plaats en programma onder voorbehoud. Voor juiste informatie zie definitieve uitnodiging.

 

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

 

Beste leden van de Gooische,

Naar aanleiding van de positieve reacties preview Flexwet en Ziektewet gehouden door Jos Walraven tijdens de BBQ hebben wij op verzoek van onze leden dit onderwerp aangepakt om een extra bijeenkomst te organiseren, verzorgd door een externe spreker.

Programma

17.00 uur: ontvangst 
17.30 uur: aanvang programma 
18.45 uur: aangeklede soep 
20.30 uur: einde 

 

Plaats van handeling


The Upper Deck
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Tel. 035 – 751 55 75 http://www.theupperdeck.nl

 

Downloads

Personeel kost geld, niet inzetbaar personeel eenvermogen

Verzuimanalyse

 


Wij hopen u allen weer te ontmoeten; vooraf aanmelden is wel noodzakelijk.

Met vriendelijke groet,


Namens het bestuur

Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

Upperdeck biedt ook kosteloos parkeren aan op het 2e P-vak, ingang nabij toe-/afrit A6. Parkeren hoofdingang UpperDeck (slagbomen) is geheel voor eigen rekening!

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

 

Tijdens deze bijeenkomst organiseren wij:

 

De Stellingenavond

 

In onze eerdere mail vroegen we jullie om onderwerpen aan te dragen voor deze stellingen avond. Hierbij nogmaals dit verzoek!

 

Graag ontvangen we jullie stellingen bij je aanmelding.

 

Programma

17.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang programma

19.30 uur eten

21.30 uur einde

 

 

Locatie

The Upperdeck

IJsselmeerstraat 100

1411 DL NAARDEN

Tel. 035 – 751 55 75 http://www.theupperdeck.nl

 

Bijzonderheden:

* The Upperdeck beschikt over gratis en betaalde parkeerplaatsen (voor eigen kosten).

* Datum, plaats en programma onder voorbehoud. Voor juiste informatie zie definitieve uitnodiging.

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Geacht lid van de Gooische, 

 

Graag bericht ik je dat wij op dinsdag 13 december onze laatste bijeenkomst voor dit jaar gepland hebben. De voorlopige data die eerder op onze websites werden vermeld, zijn hiermee komen te vervallen. De bijeenkomst van 13 december belooft een boeiende presentatie te worden over een onderwerp wat ons allen raakt : ZORGPLICHT.

Uit de laatste stellingenavond maar ook hiervoor, is gebleken dat dit een onderwerp is waar veel over valt te zeggen.

Wij hebben de in de branche bekende mevrouw Anita Hol bereid gevonden deze presentatie te verzorgen. Het accent dat zij zal belichten is met name het effect van zorgplicht in onze dagelijkse praktijk.

Maar omdat naast dit praktisch effect er ook een juridische invalshoek is, hebben we ons lid Wilbert ten Braak verbonden aan het kantoor Bellius Advocaten te Bussum bereid gevonden hier nog een kleine aanvulling aan te geven.

Kortom een fantastische gelegenheid om kennis te nemen van de feiten waar het om draait en uiteraard uw vragen te stellen.

LET OP:

Omdat de Upper Deck recent in andere handen is overgegaan, kunnen we op dit moment geen gebruik maken van onze vertrouwde locatie. Gelukkig hebben we een goed alternatief kunnen vinden bij Eetgelegenheid Dickens in Huizen.

 

Plaats van handeling:

Eetgelegenheid Dickens

Havenstraat 315, 1271 GD Huizen

Routebeschrijving: Klik hier

 

Programma

Datum : Dinsdag 13 december

Aanvang : vanaf 17:00 uur inloopborrel

Aanvang programma : 17:30 uur stipt

Aanvang buffet: 18.45 uur

 

Download presentatie lezing - Anita Hol-Bubeck

Download presentatie lezing - Bellius Advocaten

 

 

We hopen dat je gaat bijdragen aan een mooie laatste bijeenkomst van dit jaar door met ons aanwezig te zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van de GSFD

Wim Maas

 

Aanmelden

 

2015

Deze avond belooft een bijzondere avond te worden! Erik Top directeur Tosch Security laat samen met collega Sander Timmerman (Certified Ethisch Hacker) live zien hoe onveilig onze netwerken, computersystemen en mobiele devices zijn. Ondanks alle beveiligingen. Maar hoe pakken we nu door? Welke verzekeringsproducten kunnen we onze relaties aanbieden voor deze risico's?
Björn Jalving van verzekeraar Turien & Co. presenteert "Data-risk en verzekeringsoplossingen". Met praktijk voorbeelden. 

 

Het programma luidt als volgt:

17.00 uur ontvangst 
17.30 uur aanvang programma 
19.30 uur eten  21.30 uur einde 

 

Locatie:

The Upper Deck

IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden

 

Download:

Presentatie (5mb)

Beste leden van de Gooische,

 

Wij willen graag nadrukkelijk de aandacht vestigen op het belang van jullie aanwezigheid op de bijeenkomst van 28 oktober a.s.. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij de meerjarenbegroting en deze is van cruciaal belang voor het voortbestaan van de GSFD!

Kortom wij verwachten een grote opkomst en wij vertrouwen er op dat iedereen het belang inziet van zijn of haar aanwezigheid.

Op deze avond praat Jos Walraven van Meeus (EB-specialist) ons bij over de laatst "ins & outs" op het gebied van de WIA en de praktijk voor u als adviseur. 

 

Programma:

17.00 uur ontvangst          

17.30 uur aanvang programma

19.30 uur eten

21.30 uur einde

 

Locatie:

The Upper Deck

 

Presentatie

Download

Beste leden,
De GSFD nodigt haar leden uit voor de jaarlijkse BBQ. Op veler verzoek wederom op de vertrouwde locatie De Vernissage.
Dit maal geen gewone BBQ maar een echte complete 'Cooking'. Laat u culinair verwennen door een uiteenlopende keur van diverse lekkernijen.
Wij kijken ernaar uit iedereen weer te mogen begroeten. Tot maandag de 29ste.
Namens de GSFD Joost de Jong

 

Het programma luidt als vol

17.00 uur ontvangst
18.00 uur welkomstwoord voorzitter GSFD
18.30 uur aanvang
21.30 uur sluiting

Lokatie

De Vernissage Fort Werk IV
Dr. Abraham Kuyperlaan 1 A
1402 SB   Bussum

Let op: De Vernissage is gelegen achter het theater 't Spant op het terrein van Fort Werk IV.
De ingang is te bereiken tegenover de straat "Eendrachtspark".
Kunt u het onverhoopt niet vinden? Neemt u dan ter plaatse contact op met Joost de Jong telefoon 06-10 15 53 10
Of klik op onderstaande hyperlink voor de routebeschrijving:

 

Aanmelden

 

Graag nodigen wij u uitnodigen voor onze "Stellingenavond GSFD"! 

Terug van weggeweest willen wij net als op de succesvolle voorgaande edities, onze leden trakteren op controversiële onderwerpen.

Gezamenlijk met onze leden  voeren wij een interactieve discussie over verschillende onderwerpen, waarover iedereen in onze branche wil meepraten en een mening heeft!

Schrijf je direct in en be- en verwonder jezelf over alle argumenten en meningen van je collegae GSFD leden over de diverse stellingen!

Wij hopen een groot aantal leden te kunnen verwelkomen op onze stellingenavond!

 

Het programma luidt als volgt:

17.00 uur ontvangst 

17.30 uur aanvang programma 

19.30 uur eten 

21.30 uur einde 

 

Locatie:

The Upper Deck

 

Datum:

3 december 2015

 

 

Aanmelden

 

Geacht lid,

 

Oproep voor alle leden te verschijnen op de Algemene Leden Vergaderingen GSFD en UPAC!

Na een gezamenlijk ontvangst vinden in twee aaneengesloten zalen de Algemene Leden Vergaderingen plaats van onze verenigingen. Wij vragen onze leden allen te komen in verband met een belangrijk onderwerp aangaande onze toekomstontwikkelingen. Na afloop is er een buffet.

 

Namens het Bestuur

Joost de Jong


Het programma luidt als volgt:

7.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang ALV GSFD en UPAC

19.30 uur Buffet

21.30 uur einde

Lokatie

Ernst Sillem Hoeve
Adres: Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder
Telefoon: 035 666 8541

Geacht lid,

Graag nodigen we je uit voor deze bijeenkomst, die de titel draagt:

Juridische hulp begint bij de ARAG ….. en voor de GSFD - UPAC begint 2015 bij de ARAG!

Wij zijn zeer content dat ARAG dit jaar onze gastheer wil zijn. ARAG heeft een topscheidsrechter bereid gevonden om ons  een interessante presentatie te gaan geven.

Je kan meebeleven hoe een scheidsrechter in een "split second" zijn beslissing moet nemen, momenten waar wij misschien veel van kunnen leren?!

Namens de GSFD

Joost de Jong

 

Het programma luidt als volgt:

                                                                 

17:00 u:            Ontvangst bij ARAG

17:45 u:            Opening GSFD, UPAC en ARAG

18:00 u:            Spreker Danny Makkelie

19:15 u:            Afsluiting GSFD, UPAC

19:30 u:            Dinerbuffet, aangeboden door gastheer ARAG

21:00 u:            Einde nieuwjaarsbijeenkomst

 

Lokatie

 

ARAG, Kastanjelaan 2, 3833 AN Leusden

Let op: Niet parkeren bij de ARAG, maar volg de parkeerinstructies ter plekke!

 

 

2014

Een bijeenkomst voor leden door leden! Op veler verzoek bieden wij een podium aan een drietal leden om een presentatie te houden waar alle leden in hun dagelijkse praktijk gebruik van kunnen maken.

Een drietal leden dus ook drie interessante onderwerpen:

 • Betty Bohte; huwelijksvermogensrecht en verzekeringen, moet je ze "gescheiden" zien?
 • Bart van Urk; de adviesbrief, snelle en complete adviestool voor je particuliere relaties!
 • Bart Weggemans; hoe geef je richting aan een letselschade advies, zonder zelf "geblesseerd" te raken?

Namens de GSFD

Joost de Jong

Het programma luidt als volgt:                                                                        

Ontvangst         : 17.00 uur
Start drie-luik    : 17.30 uur
Diner                : 19.30 uur
Einde                : 21.30 uur

Lokatie

Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder)

Soestdijkerweg 10 - B

3734 MH Den Dolder

Telefoon : 035 666 8541


  Presentatie Adviesbrief

Eindbrief - Keuzeformulier - Opzegformulier 

 

  Huwelijksvermogensrecht

 

  Letselschade

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

Geacht lid,

De gevolgen van de Modernisering van de Ziektewet en andere actuele ontwikkelingen.

De laatste tijd is er veel veranderd op het gebied van sociale zekerheid. Denk aan de modernisering van de Ziektewet, de nieuwe Wet werk en zekerheid en de Participatiewet. Welke gevolgen hebben deze wetten voor u als ondernemer?  Dat hoort u op onze informatiebijeenkomst op 24 september.

Marjol Nikkels, specialist sociale zekerheid en topspreker bij congressen, zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen. De nadruk ligt op de gevolgen van de Wet beperking ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid vangnetters (BeZaVa).

Hoe beslist u of u eigenrisicodrager wordt voor de Ziektewet? En welke gevolgen hebben de nieuwe parameters Werkhervattingskas die op 1 september bekend worden voor het jaar 2015? 

Namens de GSFD

Joost de Jong

Het programma luidt als volgt:                                                                                               

17.00 uur ontvangst

17.30 uur aanvang lezing

19.30 uur aanvang Diner

21.30 uur einde

Lokatie

Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder)

Soestdijkerweg 10 - B

3734 MH Den Dolder

Telefoon : 035 666 8541

 Marjol Nikkels

(Directeur CS Opleidingen BV)

 

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

 

"Ze snappen er geen jota van!"

 

Het is de meest gehoorde klacht op de werkvloer: de vigerende marktperceptie dat de politiek en de AFM een heel andere kijk op de sector hebben dan de sector zelf.....

Waarom heeft de sector het gevoel onvoldoende gehoord te worden? En, belangrijker, wat gaan we er als sector aan doen? Daar willen wij het met u over hebben!


Wij nodigen u uit!

Graag nodigen wij u uit voor het landelijke congres van de Federatie van Assurantieclubs op donderdag 18 september a.s. van 13:00 uur - 18:00 uur bij Achmea te Zeist.

Méér informatie vindt u op onze congres-site waar u zich ook kunt aanmelden!

Als lid van GSFD heeft u recht op een korting op de toegangsprijs. Maak daartoe gebruik van de kortingscode: federatie2014

 

Geacht lid,

Samen met de collega's van de UPAC organiseren we op dinsdag 24 juni een BBQ.


Een mooi moment om in een nieuwe en ontspannen omgeving vakgenoten te ontmoeten.

Wij hopen u aan "het Blaricumse strand" te ontmoeten. Vooraf aanmelden is verplicht.

Namens de GSFD

Joost de Jong

Het programma luidt als volgt:                                                                                               

17.00 uur ontvangst

18.00 uur aanvang BBQ

21.30 uur einde

Lokatie

De locatie is dit keer:


't Meenthuis Blaricum 

Deltazijde 3 - 01 (nieuwbouwlocatie staat nog niet in alle navigatie)

1261 ZM Blaricum 

T: 035 - 533 00 88

Routebeschrijving: klik hier

Voor de spoorzoekers onder ons:
A27 afslag Huizen. Onderaan de afslag volg Stichtseweg
Deze gaat over in de Deltazijde (nieuwbouwlocatie).

 

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

Het programma luidt als volgt:                                                                                               

17.00 uur:  Ontvangst 

17.30 uur:  Aanvang jaarvergadering UPAC
18.20 uur:  Presentatie door Ledencommissie (gezamenlijk met UPAC)
18.35 uur:  Borrel met een hapje
19.30 uur:  Afsluiting

Lokatie

Ernst Sillem Hoeve


Presentatie Commissie Nieuwe Leden

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

Beste leden van de GSFD de UPAC,

De nieuwe vakbekwaamheidseisden

Zeer actueel is dat een ieder altijd aantoonbaar vakbekwaam moet zijn en daarbovenop is er inmiddels een diplomaplicht voor alle adviserende medewerkers.

Tegelijk zijn er maar liefst negen nieuwe adviesdiploma's geïntroduceerd. Met opnieuw een ingewikkelde overgangsregeling en met PE-plusexamens. Wat moet je als financieel dienstverlener nu allemaal regelen en hoe kom je aan die nieuwe diploma's?

Dik van Velzen, hoofdredacteur van de Beursbengel en adviseur van NIBE-SVV, alsmede Guus de Jonge van NIBE-SVV gaan ons tekst en uitleg verschaffen!


Kortom wacht niet tot het te laat is, maar maak jezelf bekend met alle details van de nieuwe vakbekwaamheidseisen.
Meld je aan voor deze bijeenkomst:

Let op zonder aanmelding kunnen wij uw entree niet garanderen.    

 

Met vriendelijke groet,

 

Wim Oudheusden
Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

Jacqueline Brandwijk
Utrechtse Provinciale Assurantie Club

Het programma luidt als volgt:                                                                                                                                                                                                   

17:00 u:            Ontvangst bij de Ernst Sillem hoeve door UPAC en GSFD

17:45 u:            Opening GSFD, UPAC

18:00 u:            Sprekers Dik van Velzen en Guus de Jonge

19:15 u:            Afsluiting GSFD, UPAC

19:30 u:            Dinerbuffet                            

21:00 u:            Einde bijeenkomst

Plaats van handeling:

Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10 b

3734 MH  Den Dolder 

 

1. Federatie PE Plus arrangement

2. Nieuw vakbekwaamheidsstelsel

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

Beste leden van de GSFD en UPAC,

Nieuwjaarsbijeenkomst:

Dit jaar zijn de assurantieclubs de UPAC en GSFD voor de nieuwjaarsbijeenkomst uitgenodigd bij gastheer Movir, de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar met een helder doel!

De visie van Movir is veel meer dan het uitkeren van geld, namelijk het bieden van maatwerkoplossingen, meer focus op inhoud! Deze visie heeft grote overeenkomsten met de doelen van het professionele intermediair. Uw assurantieclubs dragen deze visie een warm hart toe, bij Movir begint dit direct na de voordeur, waar begint dit bij u?

Het onderwerp en de gastspreker voor deze nieuwjaarsbijeenkomst worden binnenkort gepresenteerd! De Nieuwjaarsbijeenkomst, met het "heldere doel en toekomstvisie" van Movir voor ogen,  is een uitgelezen gelegenheid om deze ideeën met uw collega's uit te wisselen en elkaar een goed Nieuwjaar te wensen!

Uw aanmelding wordt op naam geregistreerd en wij verzoeken u indien mogelijk te carpoolen, zodat een ieder een parkeerplaats gegarandeerd kan worden. Let op zonder aanmelding kunnen wij uw entree niet garanderen.

Rest ons namens de besturen van de GSFD en de UPAC jullie allen fijne Kerstdagen te wensen en alvast een goed begin van het nieuwe jaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

Wim Oudheusden
Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening

Jacqueline Brandwijk
Utrechtse Provinciale Assurantie Club

Het programma luidt als volgt:                                                                                               

17:00 u:            Ontvangst bij Movir

17:45 u:            Opening GSFD, UPAC en Movir

18:00 u:            Spreker

19:15 u:            Afsluiting GSFD, UPAC

19:30 u:            Dinerbuffet, aangeboden door gastheer Movir

21:00 u:            Einde nieuwjaarsbijeenkomst

Plaats van handeling:

Movir, Brugwal 1, 3432 NZ Nieuwegein

 

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

2013

Beste leden van de Gooische- en Utrechtse Assurantieclubs,

Op 1 januari 2014 treedt de nieuwe Bedrijfsregeling Brandregres in werking. Kern van de nieuwe regeling is dat brandverzekeraars door bedrijven veroorzaakte schades wel regres kunnen nemen.

Dit heeft direct en grote gevolgen voor de verzekerde som van de aansprakelijkheids-verzekeringen. Iedere adviseur zal voor alle actieve AVB's  zijn klanten moeten adviseren of de noodzakelijkheid van verhoging van de verzekerde som moeten bepalen, zo worden ook de consequenties voor de bestaande AVB's uitgebreid besproken.

Dit actuele onderwerp met verstrekkende gevolgen verdient een krachtige presentatie, wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat wij Anita Hol-Bubeck bereid hebben gevonden de presentatie te verzorgen.

Vele vakgenoten zullen haar herkennen als docent (o.a. bij D&O) met name op het gebeid van schadeverzekeringen en Wft-opleidingen.

Tijdens de bijeenkomst worden aan de hand van voorbeelden de volgende onderwerpen besproken:

 • Motivatie aanpassing brand regresregeling
 • Verschillen oude en nieuwe regeling
 • Praktische gevolgen voor de bestaande portefeuille
 • Te verwachten problemen bij vaststelling verzekerde sommen en vinden van dekkingscapaciteit

Graag verwelkomen wij u allen op 13 november te Den Dolder,

Bestuur

Het programma luidt als volgt:

17:00 u:           Ontvangst in de Ernst Sillem Hoeve

17:45 u:           Presentatie Anita Hol-Bubeck

19:00 u:           Dinerbuffet

21:00 u:           Einde bijeenkomst

Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10 b

3734 MH  Den Dolder

Anita  Hol-Bubecken

Presentatie

Beste leden van de GSFD,

Er wordt en er is veel gezegd en geschreven over Social Media en daarmee blijven wij nog steeds op zoek naar de beste manier om dit medium te  gebruiken! Kees Kamsteeg neemt ons mee in de kansen en bedreigingen van het mis- en gebruik van Social Media in een interactieve setting.

De belangrijkste vraag luidt: Hoe kunt u social media inzetten om als bedrijf nog beter te functioneren?`

Kees Kamsteeg neemt ons tijdens deze lezing mee in de wereld van social media, als adviseur en "bewustmaker" begeleidt hij directies en medewerkers bij hun ontwikkeling op de diverse social media. Hij laat hun beseffen dat zij midden in een wereld staan die ongemerkt een beeld over hun vormt en invloed op hun bedrijfsvoering uitoefent. Als ondernemer zet hij social media al jarenlang in en weet daarmee de zoekresultaten in Google succesvol te beïnvloeden.

De transitie naar dergelijke nieuwe modellen is een bron van energie en inspiratie en biedt ongekende mogelijkheden voor diegenen die bereid zijn de oude paden te verlaten! 

Graag verwelkomen wij u allen op 25 september  te Den Dolder,Het Bestuur

 

Het programma luidt als volgt:

 

17:00 u:           Ontvangst in de Ernst Sillem Hoeve

17:45 u:           Presentatie Kees Kamsteeg

19:00 u:           Dinerbuffet

21:00 u:           Einde bijeenkomst

Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerstraat 10 b

3734 MH  Den Dolder

Kees Kamsteeg

 

Geacht GSFD lid,

Onze eerstvolgende bijeenkomst staat volledig in het teken van de collectieve eed met als motto "herstel van vertrouwen".

Inleider: 
Mr. Femke de Jong - Struiksma (voorzitter Federatie van Assurantieclubs, advocaat Van Beem de Jong Advocaten)

Een belangrijk, plechtig moment. Maar voordat wij de eed met u afleggen, gaan we daar met u over in discussie. Want de eed is niet onomstreden. Is dit symboolpolitiek? Of draagt het werkelijk iets bij aan het herstel van vertrouwen?

Financiële dienstverleners zijn de afgelopen jaren doorlopend geconfronteerd met nieuwe wetgeving. Variërend van het provisieverbod op complexe producten en het invoeren van de eed, tot het aanscherpen van de zorgplicht en de vakbekwaamheidseisen. Het doel van deze wetgeving is om ervoor te zorgen dat het klantbelang beter wordt gediend. En dat daarmee het vertrouwen dat consumenten in de verzekeringsbranche hebben wordt hersteld.

Tijdens deze inleiding worden de laatste actualiteiten op wetgevingsgebied voor u geschetst. Maar daarna gaan we een stap verder. We gaan samen in debat over de vraag of al deze maatregelen nu daadwerkelijk bijdragen tot herstel van vertrouwen. En wat het in dat kader betekent om de eed - gezamenlijk - af te leggen.

Ter afsluiting kunt u met ons de eed (of de belofte) afleggen. Daarna zullen wij het glas met elkaar heffen.

Heeft u een collega die ook de eed wil afleggen? Dan is deze bijzondere bijeenkomst een uitgelezen kans om hem of haar eens kennis te laten maken met onze prachtige vereniging.

Wij nodigen hem of haar dan ook graag uit om bij deze avond aanwezig te zijn. Indien niet-leden echter ook de eed bij ons willen afleggen vragen wij hen wel om lid te worden. Dat kan al voor € 150,- per jaar.


Het Bestuur

Het programma luidt als volgt:

17:00-18:00 ontvangst met borreltje en kopje soep
18:00-19:00 discussie o.l.v. Femke over de eedaflegging
19:00-19:15 eedaflegging
19:15-21:00 buffet
21:00-21:30 koffie en afsluiting

 

Groot Kivitsdal te Baarn

Routebeschijving

 

Femke de Jong

 

Op 5 september 2013 dient u een kopie van uw opgegeven legitimatiebewijs af te geven. Tevens dient u zich te legitimeren met uw originele legitimatiebewijs.

Geacht lid,

Samen met de collega's van de UPAC organiseren we op donderdag 27 juni wederom een BBQ.
Een mooi moment om in een ontspannen omgeving vakgenoten te ontmoeten.


De locatie is zoals reeds meerdere jaren:
Vernissage Bussum
dr. Abraham Kuyperlaan 1-A
1402 SB Bussum


Wij hopen u dan te ontmoeten.


Het programma luidt als volgt:

De ontvangst is vanaf 17.00uur. De Barbecue begint om 18:00uur.

Routebeschrijving

Vernissage Bussum
dr. Abraham Kuyperlaan 1-A
1402 SB Bussum

Beste leden van de UPAC en GSFD,

Nieuwjaarsbijeenkomst:
In deze roerige tijd zijn uw assurantieclubs de UPAC en GSFD van mening alle leden naar grote hoogte te moeten leiden. Hiervoor hebben wij Delta Lloyd dit jaar bereid gevonden op te treden als onze gastheer! Zij hebben de prachtige presentatiezaal op de 32e etage van de Mondriaan toren beschikbaar gesteld!

Graag nodigen de UPAC en de GSFD u uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst!

De naam van gastspreker voor deze nieuwjaarsbijeenkomst kunnen wij helaas nog niet onthullen, deze volgt binnenkort! Alleen de locatie staat al garant voor bijzondere bijeenkomst.

Mede in samenspraak met Delta Lloyd en het te volgen protocol behandelen wij de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst! Bij de aanmelding wordt u op naam geregistreerd en er wordt op uw verzoek een parkeerplaats onder in de Mondriaantoren gereserveerd.

Let op: zonder aanmelding kunnen wij uw entree niet garanderen en helaas is deze unieke locatie niet toegankelijk voor rolstoelen.

De Nieuwjaarsbijeenkomst is als altijd een goede gelegenheid om oude en nieuwe gezichten te zien, elkaar een goed jaar te wensen en goede ideeën uit te wisselen.

Graag verwelkomen wij u allen op woensdag 16 januari 2013, vanaf 17:30 uur bij onze gastheer Delta Lloyd: Amstelplein 6, 1096 BC Amsterdam!

Rest ons namens de besturen van de GSFD en de UPAC jullie allen fijne Kerstdagen te wensen en een goed begin van het nieuwe jaar!

Het Bestuur

Het programma luidt als volgt:

17:30 u: Ontvangst
18:15 u: Aanvang
18:30 u: Gastspreker
19:30 u: Afsluiting GSFD
19:30 u: Dinerbuffet, aangeboden door gastheer Delta Lloyd
21:00 u: Einde nieuwjaarsbijeenkomst

Routebeschrijving

 

2012

Geacht lid,

De assurantiewereld is veranderd en wij hebben alle leden willen informeren met een drieluik. De juridische gevolgen zijn gepresenteerd door Robin van Beem, de praktische invulling door Michael Mackaaij en nu de laatste van de drie!

Wie graag geïnformeerd wil worden over:
 
"Hoe vertel ik het mijn klant"

mag deze afsluiting van het drieluik niet missen! De spreker is Robbert van Velthuijsen, sinds 1998 is Robbert als gastdocent 'key-account management' verbonden aan de Erasmus Universiteit, tevens gaf hij les aan Nyenrode in Project Leadership.

Sinds kort houdt Robbert zich bezig met de ontwikkeling van cliëntgerichte vaardigheden voor managers en medewerkers van een Nederlands bankennetwerk. Naast zijn kennis van "retail" is deze ervaring waardevol op onze bijeenkomst van 14 november: De assurantiewereld is veranderd ! Hoe vertel ik het mijn klant?

Graag verwelkomen wij u allen op 14 november a.s. te Hilversum,

17:00 uur: Ontvangst
17:45 uur: Presentatie Robbert van Velthuijsen 
19:00 uur: Dinerbuffet
21:00 uur: Einde bijeenkomst

 

Routebeschrijving 

 

Villa Heideheuvel 

 

Villa Heideheuvel (Mediapark Hilversum)
Sumatralaan 45
1217 GP Hilversum

 

Robbert van Velthuijsen

Kernbegrippen in zijn werk voor grote ondernemingen zijn leiderschap, teamontwikkeling, verkoop- en algemene "zachte vaardigheden". Hij werkte onder meer voor ABN Amro, SNS Reaal, HLB Schippers, Sogeti, Heerema en Stater.

"De klant wordt buitenspel gezet" en "Level playing field een zegen?" zijn recente uitspraken van Michael Mackaaij, bij velen bekend door Multisafe B.V.!

Van veel leden hebben wij vaak de vraag gekregen of wij Michael Mackaaij wilde uitnodigen voor een lezing. Zijn visie is meer dan actueel en wij zijn verheugd hem te kunnen aankondigen. Onderstaand treft u zijn statement aan en dit zal tevens onderwerp zijn van zijn presentatie:

- Premiegerelateerde beloning en kostentoerekening is maatschappelijk niet langer gewenst en acceptabel. Hierdoor wordt de financiële markt gedwongen om te innoveren naar nieuwe investerings- en verdienmodellen, waarbij de klantbehoefte centraal dient te staan. De transitie naar dergelijke nieuwe modellen is een bron van energie en inspiratie en biedt ongekende mogelijkheden voor diegenen die bereid zijn de oude paden te verlaten!

17:00 uur: Ontvangst
17:45 uur: Presentatie Michael Mackaaij
19:00 uur: Dinerbuffet
21:00 uur: Einde bijeenkomst

Routebeschrijving

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerstraat 10 b
3734 MH Den Dolder

  

 

 

 

 

Michael Mackaaij is zelfstandig ondernemer in de assurantiebranche, werkzaam bij Multisafe.

GSFD/UPAC Barbecue

Samen met de collega's van de UPAC organiseren we op 5 september een BBQ.

In Bussum bevindt zich De Vernissage, dat gevestigd is in voormalig Fort IV, een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Ontvangst: vanaf 17.00uur
Barbeque: 18:00......

 

Routebeschrijving

Vernissage Bussum
dr. Abraham Kuyperlaan 1-A
1402 SB Bussum
 

 

Lezing met als onderwerp:

 • Samenwerkingsovereenkomsten
 • Reikwijdte zorgplicht
 • vastlegging daarvan in juridische documenten

17.00 uur: aanvang lezing

Routebeschrijving

Ernst Sillemhoeve
Soestdijkerweg 10
3734 MH Den Dolder

 

Robin van Beem

 

Algemene Ledenvergadering GSFD

Belangrijkste onderwerpen:

 • Plan bestuur inzake invulling programma 2012 en volgende jaren (inhoudelijk reeds akkoord bevonden door volledige vergadering)
 • Aanpassing contributie aan dit ambititeniveau
 • Verdergaande samenwerking met UPAC

U ontvangt van ons nog nader bericht, een agenda en de cijfers.

Vernissage te Bussum

 

Op veler verzoek nodigen wij u graag uit voor:

Van provisie naar factuur


De markt ziet er in 2013 totaal anders uit voor de verzekeringsbranche.
Provisies op Leven en Hypotheken dienen te worden uitgebannen, aldus Minister van Financiën De Jager. Alle stringente maatregelen dienen te leiden tot een ware cultuuromslag binnen de branche.

Wij zijn van mening dat wij met onze gastspreker Ramón Wernsen, u als intermediair een visie kunnen meegeven om de omschakeling van provisie naar klantbeloning eenvoudiger te bewerkstelligen.

Leden van de UPAC en van de GSFD zijn van harte welkom!

Het programma luidt als volgt:

17:00 u: Ontvangst in het Kruithuis van Fort Voordorp
17:45 u: Presentatie Ramón Wernsen
19:00 u: Dinerbuffet in het Kruithuis
21:00 u: Einde bijeenkomst 


Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28B, 3737 BK Groenekan

Routebeschijving

 De gastspreker voelt zich sinds 1996 thuis in de wereld die personal finance heet. Hij is vanaf 2001 Master in Financial Planning (MFP) en werd in 2010 Certified Financial Planner (CFP).

Ramón vindt dat iedereen recht heeft op een deskundig en objectief advies dat uitmondt in een geïntegreerd financieel plan en hij biedt financieel dienstverleners een visie om financiële planning te integreren in haar businessmodel.

Hij is auteur van het boek: Van provisie naar factuur, dit is het onderwerp van zijn presentatie!

Mail: ramonwernsen@gmail.com  
Mobiel: 06-427 32 352

 

Meldt u zich hier aan voor dit evenement!

Nieuwjaarsbijeenkomst met Tom van 't Hek als gastspreker!

Leden van de UPAC en van de GSFD zijn van harte welkom!

17.30 uur - 18.15 uur: Ontvangst met drankje in Hans Bartelszaal en foyer
18.15 uur - 18.20 uur: Betreden auditorium
18.20 uur - 18.25 uur: Opening door Boudewijn van Uden
18.25 uur - 18.30 uur: Opening voorzitter UPAC
18.30 uur - 19.30 uur: Voordracht gastspreker (Tom van 't Hek)
19.30 uur - 19.35 uur: Sluiting voorzitter GSFD
19.35 uur - 21.00 uur: Buffet/Diner
21.00 uur: Einde nieuwjaarsbijeenkomst ASR Utrecht

Routebeschijving

 

 

 


Tom van 't Hek is een allround presentator die zijn presentaties en lezingen tot in de puntjes voorbereidt. Zijn brede maatschappelijke en sportieve kennis en zijn sterke vocabulaire zorgen ervoor dat hij in zijn presentaties de juiste snaar bij zijn toehoorders weet te raken.

Met inspirerende voorbeelden uit de sport weet Tom van 't Hek elk (management)thema bereikbaar en begrijpelijk te maken. Daarnaast is hij een uitstekende en ervaren dagvoorzitter en discussieleider.

Tom van `t Hek