dinsdag 26 november 2019

Reminder - AOV belicht door Erik Beckers & Annemieke Postema

Graag brengen wij u onze lezing in herinnering op dinsdag avond 3 december. Dit is onze laatste bijeenkomst voor dit jaar, dus leuk om elkaar nog even te zien en te spreken voor de turbulentie van de komende jaarwisseling. 

Thema van onze laatste sessie is de AOV in de ruimste zin. Ook dit keer wordt het een tweeluik, waarbij het eerste deel wordt waargenomen door Erik Beckers. In het dagelijks leven hoofd van de juridisch afdeling van Zwitserleven. Hij zal een brede beschouwing over het onderwerp Arbeidsongeschiktheid geven en hierin zowel actualiteiten als de huidige praktijk betrekken. Erik heeft recent een boek geschreven over het onderwerp Arbeidsongeschiktheid en verklaart dat dit de meest uitgebreide beschouwing van dit onderwerp is die er nu actueel wordt aangeboden. Het bestuur heeft besloten om alle aanwezigen van deze avond een exemplaar te geven van dit boekwerk.

Het tweede deel van deze avond wordt verzorgd door ons eigen collega lid Annemieke Postema van Maan Financieel Advies. Annemieke kan met recht AOV specialist genoemd worden, maar zij is daarnaast ook ervaringsdeskundige. Annemieke kan uit de praktijk een verslag geven hoe dit in haar geval heeft gewerkt en waar ze tegenaan is gelopen. 

Al met al een avond die je weer helemaal op de hoogte zal brengen en goede bruikbare tips zal geven in onze advisering over dit onderwerp. 

Zoals gebruikelijk weer even de belangrijkste gegevens onder elkaar.

 

Datum: dinsdag 3 december

Plaats: Restaurant Dickens te Huizen

Inloop: vanaf 17.30 uur

Aanvang programma: 18.00 uur

Aanmelden: via deze link

 

Heb je je nog niet opgegeven, doe het snel in verband met de catering.

We hopen dat we met een leuke grote groep ons clubjaar gaan afsluiten.

Met vriendelijke groet

Je bestuur van de GSFD

Terug