Lezing : GEANNULEERD Richard Meinders, o.a. wettelijke nazorg

maandag 16 maart 2020

12 maart 2020 

In overleg met Sherpa heeft het bestuur besloten om de bijeenkomst van 16 maart a.s. te annuleren!

 

GEANNULEERD!

Voor onze eerste lezing in het nieuwe jaar hebben we een interessante spreker gevonden. Of je nu hypotheken, pensioenen of regulier schade als product voert, we hebben allemaal te maken met de nieuwe regelgeving en compliance is inmiddels een begrip met grote betekenis voor ons allen geworden. Maar wat moeten we ons hierbij nu echt aantrekken en waar moeten we in de praktijk nu echt op letten?

Onze spreker is de heer Richard Meinders, partner bij de SVC groep en naast zijn bijdrage aan presentaties is Richard Meinders ook bekend als schrijver. Hij heeft een zeer praktische kijk op het kantoor van nu en is voor velen een een ruggesteun om een juiste koers te varen.

Deze lezing is gepland op maandag 16 maart a.s. en zal worden gehouden op de daglokatie van Sherpa, gelegen direct langs de A1 en te bereiken via de afslag Baarn en vervolgens richting Eemnes. We zijn hier eerder geweest.

De belangrijkste gegevens op een rijtje:

Locatie: Sherpa, Eikenlaan 4 – Eemnes

Inloop: vanaf 17.30 uur

Aanvang programma: 18.00 uur

Aanmelden en vernieuwde website
Op het eerste gezicht ziet deze er niet heel anders uit maar onderhuids zijn er heel veel mogelijkheden. De website is gecombineerd met een ledenadministratie en een uitgebreide agendafunctie. Ook kan je als lid zelf jegegevens inzien en bewerken. Dit gebeurt allemaal in een beveiligde omgeving.

Daarom is het noodzakelijk dat je je aanmeldt bij dit nieuwe systeem. Hiervoor ga je naar www.gsfd.nl en daar zal je rechtsboven om daadwerkelijk in te kunnen loggen eenmalig de wachtwoord vergeten functie moeten gebruiken. Daar moet je op klikken en voer het e-mailadres in waarop je deze mail hebt ontvangen.

ww-vergeten.jpg

Je ontvangt dan een mail met een tijdelijk wachtwoord. Met de combinatie van je e-mailadres en het tijdelijke wachtwoord kan je opnieuw inloggen. Bij Mijn Gegevens kan dit wachtwoord wijzigingen naar een veilig wachtwoord. Dit wachtwoord moet minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer bevatten. Via de check kan je direct zien of het gekozen wachtwoord voldoet aan de veiligheidseisen.

Vanaf dat moment kan je op de website inloggen en je o.a. inschrijven voor bijeenkomsten. Alles is te vinden onder de rubriek Agenda. Voordeel hiervan is dat je slechts eenmalig je gegevens hoeft in te voeren.

 

Kosten leden

€ 0,-

22 inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

65

Terug