Lezing : Provisietransparantie door Cisco Barao

donderdag 21 maart 2019

Geacht lid,

We gaan het nieuwe jaar beginnen met een interessant onderwerp voor onze eerste lezing na onze bijzondere nieuwjaarsreceptie bij DAK.

Op donderdag 21 maart zal de heer Cisco Medeiros da Palma Barão ons meenemen in de voortschrijdende provisie transparantie. De heer Barão is een bekend spreker in onze assurantie industrie en heeft veel ervaring in diverse dienstverlenende en ondersteunende bedrijven.

Hoe onze toekomst er gaat uitzien als provisie transparantie zijn effect heeft gehad weet hij als geen ander neer te zetten en ons verder duidelijk te maken

Wij zullen deze presentatie organiseren bij een andere vestiging van het ons bekende Sherpa. Dit keer zal het de locatie Eikenlaan 4 te Eemnes zijn waar we verzamelen. Dit is voor ons een makkelijke en goedkope oplossing met alle faciliteiten beschikbaar. De Eikenlaan is een zijstraat van de meer bekende Wakkerendijk in Eemnes en het makkelijkst te bereiken vanaf de Baarnse kant.

Even alle belangrijke gegevens op een rijtje.

Locatie: Sherpa - Eikenlaan 4 - Eemnes (3755 CP)
Ontvangst : 17.30 uur
Aanvang lezing: 18.00 uur
Aanvang buffet: 19.30 uur
Einde: 21.30 uur
Wij kijken uit naar een boeiende lezing die ons de nodige input zal bezorgen om na te denken over de ontwikkelingen in de toekomst en ons hier ook op zal voorbereiden.

Het zou leuk zijn om deze sessie weer met een grote groep te kunnen beleven. En zoals altijd vernemen we heel graag bijtijds van je aanwezigheid.

Hopelijk tot donderdag 21 maart.

 

Hartelijke groet,

Je bestuur van de GSFD

Locatie

Sherpa - Eikenlaan 4 - Eemnes

Spreker

heer Cisco Medeiros da Palma Barão

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

10

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug