Vergadering : Nieuwjaarsreceptie GSFD

donderdag 17 januari 2019

Geacht GSFD lid,

Onze eerste bijeenkomst is altijd onze nieuwjaarsbijeenkomst en ook dit jaar is het gelukt om hier een mooie plek voor te vinden.

Op donderdag 17 januari zijn wij welkom bij het intermediaircollectief DAK te Nieuwegein. DAK is voor velen onder ons reeds een bekende naam, maar na deze avond zal beslist iedereen weten wat DAK doet en kan doen.

Naast dit stukje informatie heeft DAK een zeer bijzondere spreker voor ons gereserveerd. Een presentatie van Jos Burgers is gegarandeerd een bijzondere beleving die ons echt zal boeien en vermaken. Wil je een beetje weten wat ons te wachten staat, raadpleeg dan zijn website www.josburgers.nl. Of laat je gewoon verrassen straks. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje en ook dit wordt ons aangeboden door onze gastheer DAK.

Natuurlijk is het belangrijkste die avond om elkaar persoonlijk de hand te kunnen schudden en de wensen uit te wisselen die bij deze periode horen, maar zoals DAK deze avond heeft georganiseerd, zijn wij er van overtuigd dat ook deze avond ons bij zal blijven als een interessante start van een nieuw jaar van onze assurantieclub.

Om het in eigen huis te kunnen ontvangen heeft DAK een plafond gegeven aan het aantal deelnemers. Deze is met 50 personen gelukkig zeer royaal, maar het zijn er wel minder dan het aantal leden dat we hebben. Daarom hebben we in het bestuur afgesproken dat aanmeldingen in volgorde van binnenkomst zullen worden genoteerd en uiteindelijk dan toch het maximum zal worden gerespecteerd. Dus vol is vol. Maar nogmaals uit ervaring weten we dat we een heel eind komen met dit aantal. Voor de hand liggend hebben wij besloten om voor deze avond geen introducees te accepteren.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 – 18.00 uur : inloop en ontvangst
18.00 – 18.10 uur : opening en welkom
18.10 – 18.45 uur : Yellowtail i.s.m. Hypotheekplatform
18.45 – 19.15 uur : DAK Volmacht en overige DAK diensten
19.15 – 20.00 uur : spreker
20.00 – 21.00 uur : hapje en drankje
Plaats van handeling:

4e etage kantoor DAK

Marconibaan 57

Nieuwegein

We zien er naar uit om elkaar hier persoonlijk te kunnen begroeten. Schrijf je vooral tijdig in om zeker te zijn van je plekje. Zoals altijd kun je dit doen op onze site.

Rest ons nog je hele mooie kerstdagen toe te wensen en een hele mooie jaarwisseling.

Je bestuur van de GSFD

Locatie

4e etage kantoor DAK

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 25,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

100

Bestand Terug