Lezing : Arbeidsongeschiktheid

dinsdag 03 december 2019

Graag nodigen we je uit voor al weer de laatste lezing in 2019. Deze bijeenkomst is deels een herkansing van de bijeenkomst die oorspronkelijk op 27 augustus gepland stond, maar helaas door een te lage opkomst niet is doorgegaan.

Thema van onze laatste sessie is AOV in de ruimste zin. Ook dit keer wordt het een tweeluik, waarbij het eerste deel wordt waargenomen door Erik Beckers. In het dagelijks leven hoofd van de juridisch afdeling van Zwitserleven. Hij zal een brede beschouwing over het onderwerp Arbeidsongeschiktheid geven en hierin zowel actualiteiten als de huidige praktijk betrekken.

Erik Beckers heeft zo juist een nieuw boek over dit onderwerp geschreven en om deze avond helemaal bijzonder te maken heeft het bestuur besloten alle aanwezigen van deze avond een exemplaar van dit boek te schenken. Dit boek wordt door Erik Beckers het meest complete boek over langdurige ziekte ooit uitgegeven genoemd.

Het tweede deel van de avond wordt verzorgd door ons eigen collega lid Annemieke Postema van Maan Financieel Advies. Annemieke kan AOV specialist genoemd worden, maar zij is daarnaast ook ervaringsdeskundige. Annemiek kan uit de praktijk een verhaal geven hoe dit in haar geval heeft gewerkt en waar ze tegenaan is gelopen.

Samen moeten deze presentaties ons weer helemaal op de hoogte brengen en goede bruikbare tips geven in onze advisering over dit onderwerp.

Ook deze bijeenkomst is bij Dickens in Huizen. Inloop vanaf 17.30 uur en start van de eerste spreker om 18 uur.

Natuurlijk hopen we dat deze laatste sessie van dit jaar een grote opkomst gaat krijgen en dat we elkaar nog een keer in dit oude jaar in grote getalen zullen ontmoeten.

Geef je zo spoedig mogelijk op via Whatsapp naar Connery of via de aanmeldbutton. Je snelle aanmelding helpt ons heel veel in de verdere organisatie van deze avond.

 

Met vriendelijke groet,

 

Je bestuur van de GSFD

Locatie

Eetgelegenheid Dickens in Huizen

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 25,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug