Agenda-items

Een overzicht van onze actuele agenda items

Lezing : WEBINAR NIBE-SVV ivm 900ste editie Beursbengel

maandag 07 december 2020

NIBE-SVV zendt op maandag 7 december een nieuw webinar uit binnen de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. Het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ wordt georganiseerd ter ere van de 900ste editie van de Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. Te gast zijn Angela Pieneman, Senior Broker bij Raetsheren van Orden B.V., Johan Zwaanswijk, programmamanager NIBE-SVV en hoofdredacteur van de Beursbengel en Berry Mulders, Senior Legal Counsel bij Nationale Nederlanden Group. Het webinar is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.30 uur.

Tijdens het webinar op 7 december a.s. blikt Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) samen met Angela Pieneman, Johan Zwaanswijk en Berry Mulders terug op de meest spraakmakende schadegevallen uit de Beursbengel. Daarnaast gaan zij in op transport-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen en de ontwikkelingen in deze sectoren.

Interactief
De webinars uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’ worden vooral vanwege hun interactieve karakter goed bekeken. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk. Deelnemen is kosteloos.

Datum en tijd
Maandag 7 december van 20.30 tot 21.30 uur

Aanmelden
Aanmelden voor het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ kan via deze link.


Kosten leden € 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Log in om aan te melden



LOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug